Φιλοξένια Στούντιος

Γαλαξίδι Φωκίδας

Το Filoxenia Studios είναι Α' κατηγορίας (3 κλειδιά) κτισμένο μέσα στον οικισμό του Γαλαξιδίου, κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της πόλης. Έχει θέα στο Γαλαξίδι, στους Δελφούς, στο Χρυσό, στην Ιτέα και στον Κρισσαικό Κόλπο.

Το Filoxenia Studios είναι ένα παραδοσιακό συγκρότημα που αποτελείται από δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, και μονόχωρα διαμερίσματα, καθένα από τα οποία έχει το δικό του στυλ. Όλα έχουν γίνει με μεγάλη φροντίδα, αγάπη και με σύγχρονο σχεδιασμό, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια ώστε να νιώθετε άνετα σαν το σπίτι σας.

Τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο.

Το εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον, η ξεχωριστή εξυπηρέτηση, οι όμορφοι χώροι μας, οι προσιτές τιμές μας σας υπόσχονται θαυμάσιες διακοπές, ξεκούραση και ευχάριστη διαμονή στο όμορφο και παραδοσιακό Γαλαξίδι.

Εκτός από το όμορφο και φιλικό περιβάλλον, το "Φιλοξένια" φημίζεται και το παραδοσιακό του πρωινό που προσφέρεται στους φιλοξενούμενους σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με τζάκι. Το πρωινό περιλαμβάνει γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, κουλουράκια, τηγανόψωμο με φέτα φτιαγμένα από εμάς με αγνά υλικά που μπορείτε να τα απολαύσετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Λειτουργία όλο το χρόνο

Τηλέφωνο

+30 2265042230

Κινητό

+30 6978335111

Email

roulahatira@yahoo.gr